Пиреус Банк МКБ
phone 0 800 30 888 0КОНТАКТ-ЦЕНТР
0 800 30 888 0
Головна   >   Про Піреус Банк   >   Піреус Банк в Україні   >   Захист персональних даних

Захист персональних даних

ПОВІДОМЛЕННЯ
про порядок обробки персональних даних та права суб’єктів персональних даних

Повідомляємо Вас, як суб’єктів персональних даних, про те, що на виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. № 2297-VI із змінами (надалі – «Закон») АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» (надалі – «Банк») зареєструвало наступні бази персональних даних: 

  • Базу персональних даних клієнтів Банку задля обслуговування клієнтів та надання банківських послуг;
  • Базу персональних даних співробітників Банку задля забезпечення реалізації трудових відносин; адміністративно-правових; податкових відносин та здійснення фінансового обліку; 
  • Базу персональних даних контрагентів Банку - належне ведення/здійснення Банком своєї господарської діяльності.

Вказані бази зареєстровані Державною службою України з питань захисту персональних даних України в Державному реєстрі баз персональних даних (Свідоцтва про державну реєстрацію баз персональних даних – pdf файл, 4 Mb). 

Підстави для обробки персональних даних

Мета обробки персональних даних

Права фізичних осіб – суб’єктів персональних даних

Особи, яким передаються персональні дані

Бази персональних даних знаходяться за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, буд. 8. Володільцем бази персональних даних є Банк.

З повним текстом Закону України «Про захист персональних даних», Ви маєте змогу ознайомитись відвідавши офіційний сайт Верховної Ради України за наступною адресою: www. rada.gov.ua

Ви можете замовити зворотний дзвінок і наш фахівець зв'яжеться з Вами у зручний для Вас час:
0 800 30 888 0
(дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні в межах України).
Чи знаєте Ви, що...
можна самостійно
управляти своїми рахунками
у банкоматі
Наші досягнення
У 2016 році Піреус Банк увійшов до: ТОП-3 в номінації «Новий формат»; ТОП-10 в номінації «Кращий кредитний продукт»; ТОП -10 «Кращий продукт для аграріїв», за результатами конкурсу «Фінансовий Оскар. Осінь 2016» ділового тижневика «Бізнес».
© 2014 Piraeus Bank
Ліцензія №91 від 17.10.2011
0-800-30-888-0
Дзвiнки зi стацiонарних телефонiв
в межах України безкоштовнi
+38 (044) 495-88-90
для дзвiнкiв з-за кордону
Розробка:
WEBFORMAT
Дизайн:
Beleven
*}